Nonius Hotel

A Nonius Hotel Mezőhegyesen, a Dél-Alföldi régió déli részén található a román határ közelében. A birtok ménesudvara, ahol a szálloda is található, a magyar lótenyésztés bölcsője. Itt található az ország első fedeles lovardája, a ménes kocsimúzeuma és a központi istálló.

Mezőhegyesen négy lófajta kitenyésztésével büszkélkedhetünk. Ezek a Furioso-North Star, a Gidrán, a Mezőhegyesi Sportló, valamint a híres Nóniusz fajta, melyről a szálloda a nevét kapta. A több mint 200 éves épületeket hatalmas őspark veszi körül. Az alföldi táj szépsége, az erdők, a vadászati lehetőségek a ló és lovasturizmus, valamint az agrártörténeti emlékek sokasága mindazok számára vonzóvá teszi a kisvárost, akik szeretik a természetet és a csendes nyugalmat.

A Nonius Hotel családias hangulattal várja a pihenni vágyókat 19 szobával, 57 férőhellyel rendelkező szállodájában.

A szobák XVIII. századi bútorokkal, fürdővel, TV-vel, telefonnal, minibárral felszereltek. Ideális körülményeket kínálunk pároknak, családoknak, nyugdíjasoknak, gyermekcsoportoknak, a lovaglás, természetjárás kedvelőinek egyaránt, ahová házi kedvencét is magával hozhatja.

Éttermünkben házias ízekkel, széles ételválasztékkal várjuk kedves vendégeinket. A drinkbárban jellegzetes italok, széles borválaszték és békési pálinkakülönlegességek mint hungarikum teszik kellemesebbé a hangulatot. Mezőhegyes hangulati sajátosságai és az ehhez harmonikusan illeszkedő Nonius Hotel kitűnő adottságai kisebb és nagyobb konferenciák, szakember-találkozók, meetingek, céges rendezvények és bemutatók, osztálytalálkozók és továbbképzések, tréningek teljes körű szervezésére és lebonyolítására nyújtanak lehetőséget.

A szállodát körülvevő évszázados platánfák árnya szabadtéri programok, esküvők, sátras lakodalmak, kerti mulatságok, grill és bográcsos partik megvalósításához magával ragadó környezetet biztosít.

Várja Önt is a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. Nonius Szállodája!

A Nonius Hotel szobaárai

Földszinti apartman:

1 fő – 13.000 Ft 2 fő – 14.500 Ft

Emeleti szoba:

1 fő – 8.500 Ft 2 fő – 12.000 Ft
3 fő – 16.000 Ft 4 fő – 20.000 Ft
5 fő – 24.500 Ft Pótágy: 3.000 Ft
Gyermek pótágy: 2.000 Ft Kisállat: 1.000 Ft

Gyerekekre vonatkozó díjaink:

0-3 éves korig: ingyenes 3-12 éves korig – 2.800 Ft

 

A reggeli 6 éves korig: ingyenes 6-12 éves korig: 800 Ft
12 éves kortól: 1.500 Ft  

 

 

A szállásdíj tartalmazza a bővített kontinentális reggelit.

A szállóvendégek részére a szauna és a kondicionáló terem használata ingyenes.


Térítés ellenében további szolgáltatásaink: vadászat és horgászat szervezése, központi teleplátogatás, lovaglás, kocsikázás, lovas bemutatók.

Lovas szolgáltatások és az idegenvezetés igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges a 06-68/566-555 telefonszámon a Hotel Nonius*** recepcióján.

Szobafoglalás

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, és munkatársunk legfeljebb 24,
(hétvégén legfeljebb 48) órán belül elküldi Önnek szállodánk ajánlatát, vagy
keresse szállodánk recepcióját a +36 68 566 555 telefonszámon.

Az üzenet elküldése után kérjük, ellenőrizze email fiókját!
Az ajánlatkérés nem minősül foglalásnak!