Családi programok

Családok, csoportok számára szakszerű idegenvezetés keretében bemutatjuk a Reprezentatív Központot, megismertetjük őket a Ménesbirtok és Mezőhegyes rövid történetével.

A programot kiegészítheti lovaglás és kocsikázás is, amely történhet Mezőhegyes belterületén, s útvonala érinti a nevezetes épületek többségét. A külterület számos látnivalója is belekerülhet az útvonalba, beleértve egy külterületi lótenyésztési telephely meglátogatását is (20-as major).

 

 

Tartalmas időtöltést nyújt a Helytörténeti Gyűjtemény rendkívül gazdag, Mezőhegyes múltját különféle módon feldolgozott és bemutatott kiállításainak megtekintése.

 

 

Egy-egy ilyen tartalmas túra után pedig a Hotel Nonius étterme áll a vendégek rendelkezésére, ahol étlapról is lehet választani, vagy előre egyeztetett menüsort is lehet igényelni.

 

Családi események lebonyolítását is vállalja a Hotel Nonius, a kisebb családi találkozóktól kezdve akár egy esküvőig, melyhez egy maximum 120 fő befogadására alkalmas, igényes megjelenésű terem áll rendelkezésre. Az eseményhez méltóan, a Hotel Nonius exkluzív ételsort biztosít, s igény szerint az esküvői fogatot is megszervezi.