Szerdán és csütörtökön díjugratásban és díjlovaglásban rajtengedély-vizsgára felkészítő tábort rendeztünk, ahol 16-an vettek részt Sovák Péter irányításával. Csütörtökön emellett Papp Jánossal a fogathajtó rajtengedély-vizsgára készülők is gyakoroltak. Pénteken mindhárom szakágban megszerezhették a versenyzéshez szükséges vizsgát a lovasok, hajtók.

Szombaton a mezőhegyesi lovaspályánkon regionális díjugrató és díjlovagló versenyt rendeztünk. A díjugrató számokban 103 startot bonyolítottunk le. Piroska Zoltán Gidran XXIX-32 (Sanel)-lel és Borók Gábor Gidran XXVII-42 (Nótás)-sal indultak a 100 cm-es versenyszámban, mindketten verőhiba nélkül fejezték be a pályát. Piroska Zoltán két ötéves lovunkkal, Lorina M-mel és Levendula M-mel is hibátlanul ugrott 110 cm-en, majd pedig a legnagyobb versenyszámban, 125 cm-en hazai győzelmet hozott Kármen M-mel.

Délután díjlovagló versenyt rendeztünk, ahova 26-an neveztek. Lustyik Fanni Gidran XXVII-43 (Kartel) és Mezőhegyes Nonius-14 Vezér nevű fedezőménjeinkkel L1-ben és LM1-ben indult. Az L1-ben Kartellel kimagasló, 73%-os teljesítménnyel első, és Vezérrel második helyezést szereztek. LM1 szinten most először versenyeztek, ahol 2. és 4. helyezést szereztek.