1. Főoldal
  2. Álláslehetőségek
  3. Szállodavezető

Bővülő csapatunkba Szállodavezető munkatársat keresünk.

 

Önt keressük Mezőhegyesre szállodavezető pozícióba, amennyiben Ön nyitott az új kihívásokra, szeretne festői környezetben, lendületes csapatban dolgozni az ország legnagyobb és legszínvonalasabb állami mintagazdaságának tulajdonában lévő szállodájában, és emellett megfelel a lentebb meghatározott iskolai és tapasztalati kritériumainknak.

A szálloda jelenleg teljeskörű felújítás alatt áll, de 2022-ben megnyitja kapuit az érdeklődök számára megújult, 4*+ -os megjelenéssel. Az épület 16 szobával, 60 fős étteremmel, saját rendezvényteremmel, illetve kültéri terasszal rendelkezik majd.

A vezető napi szinten a szállodára és a hozzátartozó egységekre vonatkozó feladatok teljeskörű irányítását és koordinálását fogja végezni, beleértve a szállodai alkalmazottak munkájának irányítását és felügyeletét is. Feladata lesz emellett a marketing-stratégia kidolgozása és megvalósítása is.

A Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. területén belül gyönyörűen felújított lovas látogatóközpont, az ország egyik legkorszerűbb szarvasmarha-telepe, növénytermesztési mintagazdaság is megtalálható. Ebből kifolyólag a szállodavezető együttműködése elengedhetetlen a felsorolt ágazatokkal az esetleges kitelepülő rendezvények miatt.

 

Az álláshoz tartozó elvárások:

– szakirányú felsőfokú végzettség

– legalább 5 év releváns szakmai tapasztalat

– B kategóriás jogosítvány

– kitűnő vezetői és szervezői képesség

– új trendek követése

– idegen nyelvek ismerete

Amit kínálunk:

– Teljes munkaidős foglalkoztatás

– Hosszútávú munkalehetőség nagy fejlődési lehetőséggel

– Fiatalos, dinamikus vezetői csapat

– Versenyképes fizetés

– Céges autó

– Céges telefon flotta

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a lehetőség, kérem küldje el fényképes magyar nyelvű önéletrajzát az email címre – releváns szakmai tapasztalat és bérigény megjelölésével, amelyben feltünteti a betölteni kívánt pozíciót.